Kookdag

Datum:
29/04/2017 - 18:00

Beste ouders, oudleiding, sympathisanten en allerliefste leden

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij binnenkort onze geweldige kookdag.

Hij zal plaatsvinden op zaterdag 29 april. Wat houdt deze kookdag nu juist in? Een heus viergangenmenu zal voor jullie in elkaar gestoken worden. Er wordt per tak een overheerlijk gerecht op de gesjorde tafel getoverd.

Wij verwachten alle ouders, sympathisanten en vrienden op de speelplaats van de basisschool van het Sint-Barbaracollege om 18u om te kunnen proeven van al dat lekkers. Wees erop voorbereid dat deze activiteit zoals elk jaar buiten plaatsvindt, maar u kan zich altijd opwarmen aan ons kampvuur of met een glaasje jenever.

U kan zich inschrijven door een mailtje te sturen naar sbgroepsploeg@yahoo.com met naam en aantal personen die zouden komen.

Om dit te kunnen financieren vragen we een bijdrage van 10 euro per volwassene, 5 euro voor de leden en 7 euro voor niet-leden (er kan ter plaatse cash betaald worden).

In naam van de hele leidingsploeg hopen we dat u erbij zal zijn!

Een stevige linker

De Groepsploeg (Vincent Ronse De Craene en Thaïs Van Burm)

Brief: /sites/stbarbara.scoutsgroep.be/files/wysiwyg/kookdag_2017.pdf