Beste ouders en leden,

Hierbij herinneren wij jullie eraan dat de inschrijvingen voor 100 jaar stilaan aan hun einde komen!

De inschrijvingen lopen nog tot dinsdag 10 oktober, wijs erbij en mis dit uniek event zeker niet!

100 jaar jong en 100 jaar oud, op 19 oktober vieren wij het ivoren jubileum van de sint-barbarascouts!

Beste ouders en liefste leden,

Beste leden, ouders en sympathisanten van de Sint-Barbarascouts

Op 19 oktober 2019 bestaat de scouts 100 jaar, dit moet uitgebreid gevierd worden!

Χαίρετε! Dag liefste leden, vrienden en sympathisanten van de Sint-Barbarascouts!

Beste ouders en liefste leden,

Volgend weekend worden de givers uitgenodigd op het Hollywood School Of Acting Introduction Weekend. Op onderstaande link vinden jullie de uitnodiging. Wij wensen de givers een magisch weekend toe.

Beste ouders

Bij deze bezorgen wij jullie de maandbrieven van november/december. We maken er een gezellige tijd van!

Vergeet niet in te schrijven voor onze jaarlijkse quiz op zaterdag 10 november, door een mailtje te sturen naar sbgroepsploeg@yahoo.com. Inschrijven kan met teams van max 5 leden (20 euro per team).

Het groepsfeest komt nu wel heel dichtbij, tijd om eens te kijken wat er allemaal op het programma staat!

Alle informatie vind je terug in de brief op onderstaande link: