Beste ouders

Via onderstaande link vinden jullie de maandbrief van de givers voor November terug

Beste ouders

Via onderstaande link vinden jullie de maandbrief van de jonggivers voor November terug

Beste ouders

Via onderstaande link vinden jullie de maandbrief van de wouters voor November terug

Beste ouders,

via onderstaande link vinden jullie de maandbrief van de kapoenen voor November 2019

Stevige linker,

Beste ouders en leden,

Hierbij herinneren wij jullie eraan dat de inschrijvingen voor 100 jaar stilaan aan hun einde komen!

De inschrijvingen lopen nog tot dinsdag 10 oktober, wijs erbij en mis dit uniek event zeker niet!

100 jaar jong en 100 jaar oud, op 19 oktober vieren wij het ivoren jubileum van de sint-barbarascouts!

Beste ouders en liefste leden,

Beste leden, ouders en sympathisanten van de Sint-Barbarascouts

Op 19 oktober 2019 bestaat de scouts 100 jaar, dit moet uitgebreid gevierd worden!

Χαίρετε! Dag liefste leden, vrienden en sympathisanten van de Sint-Barbarascouts!

Beste ouders en liefste leden,