21 OKTOBER: GROEPSFEEST/WAF O'CLOCK

Beste leden, ouders en vrienden van de Sint-Barbarascouts

Naar jaarlijkse gewoonte nodigen wij u van harte uit op ons geweldige groepsfeest! Dit jaar hebben we beslist opnieuw een SHOW in elkaar te steken waarin u uw kleinste/grootste Kapoen, Wouter, Jonggiver, Giver en zélfs de leidingsploeg (!) kan zien schitteren! Deze start om 18u (vergadering van de Kapoenen en Wouters zal die dag dus ook tot dan duren).

Het thema zal later nog aangekondigd worden, maar houdt u vooral deze datum vrij in uw agenda!

Zoals elk jaar serveren wij u onze heerlijke WAF (Worst - Appelmoes - Frietjes) inclusief dessert! (Vegetarisch alternatief is mogelijk op aanvraag!)
- Volwassenen: 12 euro
- Leden, kinderen onder 12 jaar en het district: 8 euro
(Kinderen onder 6 jaar eten gratis, er wordt gevraagd ter plaatse te betalen)

Reserveren doe je ten laatste op 16 oktober en via:
- E-mail: sbgroepsploeg@yahoo.com
- Telefoon (een smsje volstaat! Als je geen bevestiging krijgt, mail je best nog eens)
Thaïs Van Burm: 0498/56.98.06

Het belooft een gezellige avond vol plezier en lekkers te worden! Wij zien jullie heel graag op 21 oktober voor de leukste avond van het jaar! (Facebookevenement onderaan samen met de brief!

Scouticoze groetjes,

De Sint-Barbarascouts