5 mei: Kookdag 2018

Howdy partners!
Ugh, vrienden van onze geliefde scouts!

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij binnenkort alweer onze geweldige kookdag. Op zaterdag 5 mei 2018 verwachten wij jullie op ons 'Wilde Westen' festijn om te smullen van al ons lekkers.

Wat houdt een kookdag nu juist in? Er zal een heus viergangenmenu voor jullie in elkaar worden gebokst waarbij elke tak een overheerlijk gerecht op onze gesjorde tafels tovert.

Naast al dat lekkers staan wij ook paraat achter onze cocktail/mocktail-bar (en uiteraard 'gewone' bar) om een droge keel te vermijden. Wees erop voorbereid dat deze activiteit buiten plaatsvindt, maar geen paniek: zoals elk jaar kan u zich opwarmen aan ons kampvuur (of) met een glaasje jenever.

Wij verwachten alle ouders, sympathisanten en vrienden op de speelplaats van de basisschool van het Sint-Barbaracollege om 18u om te kunnen proeven van onze creaties.

Het thema dit jaar is "Cowboys en Indianen". We roepen alle leden op om dan ook verkleed te komen naar onze kookdag. Ouders en sympathisanten mogen zich natuurlijk ook verkleden.

Om dit amusante gebeuren te financieren vragen we een bijdrage van 10 euro per volwassene, 7 euro voor niet leden (onder de 12 jaar) en 5 euro voor leden.

Inschrijvingen werken deze keer anders. In plaats van een mailtje te sturen kan u deze keer gewoon inschrijven door dit formulier in te vullen:https://goo.gl/forms/W7TZ1UCnvx9vMxZp1

Als er vragen zijn mag je altijd mailen naar sbgroepsploeg@yahoo.com.

Een stevige linker van jullie cowboys en indianen

De Sint-Barbarascouts