Ouder-en oudleidingdropping

Beste ouders,
Beste oud-leiding,
Beste sympathisanten van onze scouts,

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij, de Sint-Barbarascouts onze ouder- en oudleidingsdropping.

Heb je altijd al eens willen proeven van dat scoutsleventje van jouw telg of beleef je al graag eens wat nostalgie samen met die oude scoutsrakkers? Dan is onze dropping the place to be!

Waar/wanneer?
We spreken af op de speelplaats van het groot Sint-Barbaracollege, op vrijdag 23 maart. Parkeren is mogelijk in de parking van de Savaanstraat maar verplaats jullie liefst met de fiets, zoals de échte!

Hoelaat?
Om 20u (stipt) verwachten we jullie op de speelplaats met gevulde maagjes, goede stapschoenen en een glimlach op het gezicht! Kom liefst een kwartiertje op voorhand, dan geven we al wat uitleg en zo kunnen we op tijd beginnen.

Hoeveel kost dit?
De deelname aan dit evenement, waarbij u verwend wordt met hapjes en drankjes kost 10 euro, gelieve dit cash bij jou te hebben. (!! Eerder werd de deelnameprijs van 5 euro doorgegeven maar omdat jullie zooooo verwend worden zien wij ons genoodzaakt het naar 10 euro aan te passen.) :-)

Hoe schrijf je je in?
U kan zich tot en met 19 maart inschrijven, dit door een mailtje te sturen naar sbgroepsploeg@yahoo.com.
Met vermelding van het aantal deelnemers en de namen.

Nadien is er ook de mogelijkheid om in ons knus lokaal een drankje te consumeren en een babbeltje te doen met elkaar en de leidingsploeg.

Indien u nog vragen heeft kan u ons gerust mailen!

We hopen dat we op jullie talrijke aanwezigheid kunnen rekenen! Tot dan!

Een stevige linker,

Het Sint-Barbarascouts leidingsteam

Brief: /sites/stbarbara.scoutsgroep.be/files/wysiwyg/brief_ouder_en_oudleidingsdropping_2018.doc

(let op: de deelnameprijs is 10 euro ipv 5, onze excuses voor de verwarring!

Een stevige linker en graag tot dan!

Het Sint-Barbarascouts leidingsteam