SINT-BARBARASCOUTS QUIZ 2.0

Beste quizfanaten, vrienden, leden, oudleiding, ouders, sympathisanten van de Sint-Barbarascouts

Vorig jaar kwamen wij met onze Sint-Barbarascouts Quiz op de proppen, na de enorm succesvolle editie van vorig jaar zijn alle (niet)-bollebozen hartelijk welkom om het beste van zichzelf te geven en enkele van onze geweldige prijzen in de wacht te slepen. Dit jaar gaat de Quiz door ozaterdag 11 NOVEMBER.

We gooien enorm veel evenementen en data naar jullie toe, we zijn er ons van bewust, MAAR geloof ons: het zal de moeite zijn!

Alles op een rijtje:

Er zullen heerlijke drankjes en versnaperingen te verkrijgen zijn aan scouticoze prijzen.

- De quiz start om 19 uur en zal tot ongeveer 23u30 duren (mocht dit wijzigen geven we dit zo snel mogelijk door).

Er geldt een maximum van 5 deelnemers per team met een deelnameprijs van 20 euro (per team).

- Willen jullie meedoen? Plaatsen zijn beperkt dus snel inschrijven is de boodschap! Inschrijven kan via: sbgroepsploeg@yahoo.com, vermeld bij inschrijving zeker jullie teamnaam.

Wij verwachten jullie op jullie 'pienterst' en in grote getale.
TOT DAN!

De (groeps)leidingsploeg van de leukste scouts van het land!