Givers

Leeftijd:
14 tot 17 jaar

We gaan een stapje verder. Gidsen en Verkenners bieden we alle kansen om te bewijzen wat ze in hun mars hebben. Er is ruimte om te experimenteren en mee te beslissen. Grootse projecten kleuren hun scoutsdag, maar gewoon gezellig samen zijn hoort er ook bij.

Vergaderingen:

Deze gaan steeds door op zaterdag van 14u tot 18u op het groot Sint-Barbaracollege. De gevers worden steeds op tijd verwacht. Mocht uw zoon/dochter door omstandigheden te laat of niet komen, gelieve ons dan te verwittigen. Als een fiets noodzakelijk is, laten we het zeker weten. Maar probeer toch zoveel mogelijk met de fiets naar de vergadering te komen.

Uniform:

De givers dragen een beige scoutshemd, volledig in orde, en een lange jeansbroek. Vergeet zeker julllie das niet!!!

Administratie:

Het lidgeld bedraagt 55 euro, gelieve dit zo snel mogelijk te storten op ons rekeningnummer.

U kan ons contacteren op het emailadres: GiversSB@gmail.com(link sends e-mail) of op onze gsm-nummers.

Ben Luca (takleider) +32 4 77 43 28 85

Camila Valcke  +32 4 94 18 39 16